dissabte, 19 d’abril del 2014

2.-Sant Jordi 2014. EL COMERÇ DE SEMPRE (la col·lecció de punts de llibre continua) “Viu Comerç” Vilanova i la Geltrú.


Punt de llibre núm. 10.- Farmàcia Miret (1954) Cantonada carrer Sant Gregori i Sant Gervasi. Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal. La Farmàcia Miret es va enderroca i ara és de nova construcció. Quan era petit hi anava a la farmàcia m'agradava veure els seus pots de ceràmica antics.

















Punt de llibre núm. 11.- La Africana (1964) Cantonada carrer Caputxins i Sant Gregori. Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal.  Fa molts anys que no existeix La Africana que es dedicava a la venta de roba i teixits. Molt maca la fotografia amb els aparadors amb les cortines abaixades i el moto-carro al davant.







Punt de llibre núm. 12.- Rambla Principal (principis anys 70) cap amunt de la Rambla, on estava situat el quiosc (avui dia el que hi ha és nou) arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal. La nostra gran rambla una de les més llargues de Catalunya on sempre podem veure els actes més bonics com Els Tres Tombs, El Carnaval, La Festa Major, La Cavalcada dels Reis...




















Els punts de llibre els podeu trobar en els comerços que portin el distintiu Viu Comerç i el cartell dels punts de llibre, on cada comerç té indicat el punt de llibre que obsequia amb la compra que feu.
Felicitats a l'Associació de Comerciants de Viu comerç per continuar amb aquesta magnifica col·lecció.

http://www.siguesviu.cat/










2 comentaris:

Eli Ramirez ha dit...

Com sempre, molt bonics!
és una col·lecció molt maca

Senyal de plana ha dit...

Eli tens un joc per tu si no es veiem al Marés t'esperem a Vilanova per la Fira Conte Va! Va de contes...els cubs t'esperen!