dimecres, 30 d’abril del 2014

2a Fira Conte va! Va de contes 2014. Amb aquest vídeo us convidem a participar-hi.


Fira Conte Va! Va de contes 2014 from Conte Va! Va de Contes on Vimeo.

L'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra impulsa la Fira Conte va! Va de contes! Aquesta és la segona edició, us convidem a tots i totes a gaudir d'un dia especial envoltats dels contes. El proper 10 de maig de 2014 Vilanova i la Geltrú s'omplirà de contacontes, activitats, tallers, espectacles infantils, música, il·lustracions, exposicions d'il·lustracions, personatges de contes, ... Per altra banda aquest dia es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de contes Conte Va! I moltes més activitats centrades a la plaça de les Neus i espectacles al Teatre Principal, Foment Vilanoví, jardins Casa museu Papiol, Castell de la Geltrú.
Esposicions centre d'art contemporani La Sala, biblioteques Joan Oliva i Cardona Torrandell i escola Municipal d'art EMAID.


Us presentem un vídeo del Jordi Caballè fet amb molta il•lusió per a presentar la segona edició de la Fira Conte Va!! i la col•laboració d'alumnes de l’Escola Municipal d'art EMAID amb els papertoys  Compartiu-lo per poder arribar a tots aquells nens i nenes que es mereixen un dia especial.