divendres, 11 de desembre de 2015

35.-"Marteta i el Tió" Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó"

Un cop acabada la series de titelles "La Cercavila de la Festa Major" i ara que s'acosten les festes nadalenques, ha sortit el punt de llibre  núm. 35.-  La titella "Marteta i el Tió"  de la  col·lecció de punts de llibre "Titelles Guinyol didó".

                                
35.- Marteta i Tió
Ara que s'acosten les dates en què els ulls dels infants s'il·luminen com si veiessin l'estrella de Betlem, us presentem la Marteta i el nostre Tió.  La Marteta és la nena de la casa, que fa cagar el Tió tota il·lusionada amb el seu germà i els seus avis.  Després d'això passen moltes coses en la comèdia "La Nit de Nadal", escrita pel Ramon Sánchez Martí l'any 1992.  El va  inspirar el gran amic Esteve Albert i Corp, creador del pessebre vivent d'Andorra, Creu de Sant Jordi de la Generalitat, i la va estrenar a principis del 93 al centre cultural d'Escaldes Engordany.  Reproduïm aquesta divertida foto de la crònica de l'estrena que va publicar el Diari d'Andorra.

                                                BON  NADAL  A  TOTHOM!
us ho desitgem  Ramon i les seves titelles i els col·laboradors d'aquest bloc Virgili i Jaume!L'espectacle de titelles "La Nit de Nadal" la podreu veure el diumenge 
20 de desembre les 6 de la tarda, a la Gran Penya de Vilanova i la Geltrú  
(Rambla Principal 52).