diumenge, 22 de maig del 2016

En ha deixat Antoni Virgili Garrido!

L'amic i col·leccionista Antoni Virgili Garrido ens ha deixat el dia 20 de maig, desprès de una llarga malaltia.
Era un gran aficionat al col·leccionisme principalment amb els taps de corona i els punts de llibre amb el tema Vilanova i la Geltrú i Salamandra, promotor de trobades de taps de corona i punts de llibre a la Penya Filatèlica. Per Sant Jordi encara el vaig veure amb la seva dona passejant per la Rambla i amb va donar el punt de Nadal i el de Sant Jordi que va fer.
L’Antoni en va animar a publicar al meu bloc la col·lecció de punts de llibre de Titelles Didó i sempre anava amb un catàleg que s’havia fet de punts de llibre de Vilanova, buscant els que li faltàvem, també va estar molts anys vinculats a la colla de geganters de l’Ibersol, on tenien un gegant mariner i va ser l’impulsor de busca-li una parella.

El meu condol a la família!.


Antoni descansa amb pau i et trobarem a faltar!!!.

Una abraçada! 

Jaume "SENYAL de PLANA"

6 comentaris:

irati ha dit...

M'he quedat de pedra amb aquesta notícia!
Fa dies vaig enviar-li un email i desprès un altre al no obtindre resposta per part seva ja que ell acostumava a respondre ràpid.
Desprès vaig pensar que no amoïnaria mès degut a que potser la causa eren els tractaments de la seva malaltia.
Tenia intenció de posar-me en contacte amb tu per si sabies alguna cosa.
Pel pocs anys que feia que el coneixía per mi a sigut una persona molt entranyable,agradable,atenta per aconseguir-me els punts que sortien a Vilanova: "Tres Tombs", "Titelles","Cuina marinera","Penya Filatèlica", "Penya Barça",els editats per ell,...

Gràcies a ell tinc una estupenda col·lecció de punts de llibre de Vilanova.

Des de aquí el meu consol a la seva familia.

Descansa en pau amic Antonio !!!

Una abraçada
IRATI

Eduard punts i calendaris ha dit...

Aquesta notícia m'ha deixat aclaparat. No en tenia ni idea de la seva maaltia. Ho sento molt. El meu condol a la família!
Eduard

maribel ha dit...

Sento molt no haver-lo poder conegut, m'hauria agradat, sempre em demanava Salamandras i els hi enviava,estic molt trista¡¡
El meu sincer condol a la familia.

mondopunt ha dit...

Ens unim al condol de la família, nosaltres tampoc en sabíem res, el coneixíem d'alguna vegada haver parlat a alguna trobada a Vilanova però si que per correu estàvem en contacte ja que sovint ens demanava i ens enviava punts. No sabiem res de la seva malaltia. Descansi en pau.
Montse i Domènec

Anònim ha dit...

No lo conocíamos en persona pero habíamos hecho algún intercambio. Desconocíamos que estaba enfermo..., nuestro mas sentido pésame a la familia, amigos y coleccionistas que lo conocían y tanto lo apreciaban.
Rosa y Toni

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies per els comentaris de condol, ho farem arribar a la família.
Una forta abraçada a tots!
jaume