dilluns, 17 de maig del 2021

8a Exposició Conte va! Va de contes

La 8a Exposició Conte va! Va de contes es va inaugurar el divendres 14 de maig i estarà oberta fins el 13 de juny de 2021 (Sala Oberta).

Centre d'Art Contemporani La Sala

C. Joaquim Mir, 12

L’exposició vinculada a la fira Conte va! Va de contes vol un any més mantenir-se com una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.


Com cada any, la selecció de participants a la mostra ve donada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior i convidant de nous, creant així una riquíssima xarxa. Enguany en format més petit, tant l’exposició com a la fira tenen com a fil conductor la Cuina dels Contes.

L’exposició s’emmarca dins la vuitena edició de la fira dedicada a la lectura infantil i juvenil que va tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú la tarda del dissabte 8 de maig.

Artistes participants en la mostra: Francesca Assirelli, Maria Beitia, Lluis Cadafalch, Canizales, Anna Font, Seta Gimeno, Emily Hare, Luciano Lozano, Marta Montañá, Susana Perez Barrera, Montse Rubio, Sara Sanchez, Teresa Suau, Dani Torrent, Elena Val i l’autora del cartell Eva Sans.

Organitza Associació pel Foment de la Literatura Infantil i Juvenil Judit Sendra Garcia.









 

2 comentaris:

mondopunt ha dit...

Esperem algún any deixar-nos caure. Cada fira se supera.
Montse

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Montse!