dimecres, 24 d’agost del 2022

160 ENIGMES I UN GRAPAT DE CARAMELS...el llibre de @lavilanovavella

 


A Vilanova aquest estiu i per les vigílies de la Festa Major  a sortit un llibre molt interessant que segur que molts se l'emportaran de vacances. 160 enigmes i un grapat de caramels és el llibre que ha escrit @lavilanovavella  un perfil d'Instagram que ha entretingut als vilanovins durant un any i mig per Instagram, tot fent juguesques sobre temes i llocs vilanovins, sempre adjuntant les explicacions històriques. El llibre està escrit amb clau d'humor, tot punyent i els textos amanits amb fotografies, la majoria antigues i extretes de l'Arxiu Comarcal del Garraf entre altres.
Una sorpresa al veure que entre els enigmes hi ha un que parla del meu perfil d'Instagram @picaportes_toc_toc_toc,  l'enigma 76 de uns picaportes que es tenien que endevinar i descobrir i que en aquesta casa es van emetre els primers senyals radiofònics a la vila. Moltes gràcies per la menció i un orgull!
Aquest llibre s'ha aconseguit per mecenatge i la incògnita de no saber qui hi ha darrera de @lavilanovavella...algun dia ho sabrem i això que ens hem consultat moltes vegades diferents temes però no sé qui és. La portada del llibre està molt ben aconseguida i és de la il·lustradora Irene Garzie @irenegarzie.
Moltes Felicitats per el llibre i la gran feinada que porta en buscar llocs, temes i de remenar arxius i fotografies i també per distreure'ns.
Si us interessa a la Llibreria La Mulassa el podeu trobar.