divendres, 28 de gener del 2011

1.- DECENNALS CANDELA 2011 -VALLS- (Punts de llibre)

Aquest any acaba en 1 i com tots els anys que acaba en 1 a Valls celebren les Festes Decennals de la Candela i tenen el seu origen en la devoció a la Mare de Déu de la Candela que es remunta al segle XIV. Les Festes Decennals de la Candela 2011 es celebren del 28 de gener al 6 de febrer.

Puzle de sis punts de llibre amb el logotip de les Decennals Candela 2011.

Punt de llibre amb motiu de la restauració de la capella i cambril de la Mare de déu de la Candela de l'església de Sant Joan (inici de l'Any Jubilar)

Punt de llibre nº2 de la col·lecció de 20 punts de llibre que el setmanari El Vallenc, el lliurarà de manera gratuïta amb la compra del setmanari, des de setembre del 2010 al 21 de gener de 2011. Quan tingui la col·lecció sencera la penjaré. Podeu veure la col·lecció de deu punts de llibre “Els Xiquets de Valls a Punt de Llibre” al meu bloc:

http://senyaldepagina.blogspot.com/2010/11/els-castells-patrimoni-de-la-humanitat.html

PROGRAMA: http://www.vallsdecennals2011.cat/docs/programadecennals.pdf

3 comentaris:

Eli Ramirez ha dit...

Són preciosos!!
Com es poden aconseguir?

Gràcies!!
Bon cap de setmana!

Senyal de plana ha dit...

Eli, els pots intentar contactar a informació i turisme de Valls i els 19 al setmanari El Vallenc, de totes formes si pots contactar en algun col•leccionista de Valls millor. Jo els tinc gràcies a un familiar del Pla de Cabra.
Bon cap de setmana!

Eli Ramirez ha dit...

Gràcies, miraré a veure si els aconsegeuixo! Gràcies!