dimecres, 20 d’abril del 2011

5.-Sant Jordi 2011. EL COMERÇ DE SEMPRE (col.lecció de punts de llibre) TOT centre, Vilanova i la Geltrú.



L'associació de comerciants Tot Centre ha iniciat una campanya de promoció dels establiments associats anomenada "El comerç de sempre" amb l'edició d'una col·lecció de punts de llibre on es destaquen imatges antigues d'establiments comercials de VNG. L'associació ha creat aquesta col·lecció sobre la història comercial de VNG per tal de fer un recorregut pels diferents indrets i establiments comercials més emblemàtics de la història recent de la ciutat. La col·lecció s'inicia aquest Sant Jordi i continuarà al llarg de l'any en l'àmbit de les diferents campanyes de dinamització del comerç local que organitza Tot Centre. Per Sant Jordi 2011, han editat els tres primers punts de llibre que formant un puzle de dos. Felicito aquesta iniciativa de TOT centre, ja que els col·leccionistes en podem gaudir de aquesta col·lecció.

Punt de llibre nº1.- Comestibles Coll (1954) cantonada del carrer Sant Gregori i del carrer Sant Gervasi. Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Ramir Horro.


Punt de llibre nº2.- La plaça de la Verdura (o de les Cols) (Primers anys del segle XX). Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Municipal.

















Punt de llibre nº3.- Comestibles Rigual (1967) Plaça del Pou. Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Jordi Mas.

4 comentaris:

Galionar ha dit...

Hola, Jaume, em sembla una idea molt bona, aquesta iniciativa dels punts de llibre dels establiments emblemàtics de Vilanova. On es poden trobar? Els regalen els establiments del Centre Vila? Miraré d'anar-los aconseguint.
Una abraçada i que gaudeixis de la diada de Sant Jordi!

Anònim ha dit...

Com sempre és difícil superar l'edició de punts de llibre de Vilanova i la Geltrú, per alguna cosa vaig dir que és la capital del punt de llibre. Felicitats i guardem alguna col.lecció. Domènec.

Senyal de plana ha dit...

Montserrat, si es una bona iniciativa que ha tingut Tot centre, es poden trobar als establiments associats, a la porta tenen un cartell amb els punts, el que esta marcat es el que donant.
Una abraçada i una bona diada de sant Jordi!

Senyal de plana ha dit...

Amic Domènec, tenim la sort que Vilanova s’editen molts punts, esperem que continuïn així. Ja els tens separats.
Bona diada de Sant Jordi, si no hi ha res de nou és veiem al Marés.
Jaume.