dimecres, 31 d’octubre del 2012

FIRES 2012.- Col·lecció de punts de llibre "Pintors Gironins" de la Carnisseria Alemany de Girona, (Núm.8)

FIRES 2012, és el  punt de llibre núm.8 de la de la Col·lecció  de la  Carnisseria Alemany  de Girona, l'han editat per les Fires de Sant Narcís. El punt és de  l’artista abstracte Jordi Gispert, de Salt i que viu a Garriguella.
Gràcies a la Maite de Girona per fer-me’l arribar!
La Carnisseria Alemany va escriure en aquest bloc per comunicar la sortida d'aquest últim punt de llibre i que sembla que sigui el últim de aquesta col·lecció de pintors gironins. Moltes gràcies!
Salutacions a tothom!
Quan la col.lecció es va acabar,, estavem en el punt de la 1/2 dotzena, després d'aquesta etapa només vam estar unes fires sense entrega, mentrestant vam rebra diversos misatges de reconeixament que nosaltres vam traduïr il.lusionats.Fruit d'això ens vam animar tots plegats i el seguent St.Jordi vam treure el 7è punt, així vam encetar una prorroga que finalitzarà amb un 2on bis que s'entregarà per aquestes fires.Aquest es EL MOTIU D'AQUEST COMUNICAT EL 8è PUNT EL PUNT 6+2 que posarà punt i final a una rica col.lecció d'artistes gironins.
Comuniquem que aquest últim punt és d'un artista genial, comm també ho és el que va encetar la col.lecció en Quim Corominas de Girona i la resta d'artistes.
El nom d'aquest darrer artista abstracte és Jordi Gispert, és de Salt i viu a Garriguella.
Gràcies a tothom.
Bones fires 2012 bona col.lecció!
 
Carnisseria Alemany de Girona
17 d’octubre de 2012 0:12
Podeu veure la resta de la col·lecció en aquest bloc: