diumenge, 21 de juliol del 2013

Centenari Josep Antoni Serra Alsina (1913-1990) Quatre punts de llibre d'una falla de l'any 1950 a l'any 2013. Festa Major Centre Vila

Dos punts de llibre editats per la Penya Barcelonista de Vilanova, amb dibuixos de l'artista i president de Centre Vila Lluís Amaré.
Amb motiu de la festa major del Centre Vila, Lluís Amaré ha creat una falla sobre Serra Alsina i el Lalo amb record de la Falla que es va fer l'any 1950 per l'artista Josep Canyelles.
El punt de l'esquerra és la falla que se ha cremat avui dissabte al final del cercavila infantil. Representa Josep Antoni Serra Alsina amb el Lalo, un personatge de ficció que l'acompanyava en les campanyes benèfiques per l'Hospital de Sant Antoni Abat i al qual li posava veu des del programa radiofònic d'EAJ35 de Radio Villanueva als anys quaranta fins els seixanta.
El punt de llibre de la dreta representa el gegant Lalo de l'associació de Centre Vila.
Dos punt de llibre editats per l'artista i col·leccionista de tot el que esta relacionat amb el nom de Vilanova, Maria Victoria Canyelles, filla de l'artista Josep Canyelles, autor de la falla que es va cremar a la nit del 3 de setembre de 1950. 



El gegant LALO del Centre Vila 

Retall de la noticia al Diari de Vilanova.