divendres, 6 de setembre de 2013

Punt de llibre de Joanne Harris i el seu persotnatge Vianne Rocher (editorial Duomo ediciones) Chocolat de Joanne Harris.

La xocolata és quelcom més que un plaer per als sentits. Per això per al rector l'arribada al poble de Vianne Rocher, una singular dona que decideix muntar una xocolateria, no pot ser sinó el primer pas per caure en la temptació i al pecat. I davant seu, la jove Vianne només pot apel·lar a l'alegria de viure de les gents ...El perfume secreto del Melocotón de Joanne Harris.

La singular Vianne Rocher viu en una casa flotant al Sena amb la família. Quan rep la carta de la seva vella amiga Armande on li demana que posi flors a la seva tomba i reculli els préssecs del seu jardí, sap que no pot negar-se i ha de tornar a Lansquenet, el lloc que va marcar el seu destí. Però allà tot ha canviat: la xocolateria on venia les seves «somnis, petits consols, dolços i inofensives temptacions», que tant va revolucionar la vida del poble i la seva pròpia, s'ha convertit en una escola...