diumenge, 4 de gener del 2015

11.- "El Rei Baltasar" "Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó" ... I molt Bons Reis!!!

Ha sortit el punt de llibre  núm 11.-  La titella "El Rei Baltasar" de la col·lecció de punts de llibre "Titelles Guinyol didó" on el mestre titellaire Ramon Sánchez Martí,  deixeble del gran titellaire Ezequiel Vigués (didó)  vol donar a conèixer la  col·lecció de titelles amb punts de llibre.

11.- Titella "El Rei Baltasar".-  És el rei negre, vingut d'Àfrica per fer ofrena de la mirra al nen Jesús. Com podeu imaginar, té un paper destacat a la comèdia "La Nit de Nadal", on és l'encarregat de deixar els regals de Reis al Guinyol. 

Apareix amb els seus dos companys reials a la comèdia "La Nit de Nadal". El Ramon Sánchez Martí va escriure aquesta obra l'any 1992 inspirat pel gran amic Esteve Albert i Corp, creador del pessebre vivent d'Andorra i guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Si esteu interessats us podeu posar amb contacte amb Ramon Sánchez a:  info@titellesguinyoldido.com  tlfno. 938153889

Espero que Ses Majestats us portin forces regals a tots els que heu estat bones persones i que deixin un carregament de carbó a les cases dels lladres i dels manaires que gairebé ens porten a la ruïna.

Salut i feliç 2015 per a tots i totes! 

Titelles Guinyol Didó