dissabte, 12 de març del 2016

41.-"El Comte Farriol" 42.- "Els porquets Ralet i Raleta" Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó"


Han sortit els punts de llibre núm. 41 i 42.- Els Titelles "El Compte Farriol i els porquets Ralet i Raleta"  de la  col·lecció de punts de llibre "Titelles Guinyol didó".



Si esteu interessats us podeu posar amb contacte en Ramon Sánchez a:  info@titellesguinyoldido.com  tlfno. 938153889


Els titelles que avui us presentem són protagonistes de la comèdia original "El Drac i el Petit Jordi", escrita pel Ramon Sánchez Martí l'any 2007.
El comte és el pare de la comtessa Teresa que vàreu conèixer al punt de llibre número 19 i, també, el senyor del castell on treballa el cavaller Jordi (que us vàrem presentar en el punt de llibre 18).  El pobre està molt amoïnat per culpa del drac i per això té mala cara i fa unes ulleres que li arriben als peus.
Els porquets posen la nota còmica a l'obra i apareixen on menys ens esperem.  Entren i surten lliurement del seu aixoll i passegen pertot arreu.  Aprofitant que la guàrdia ha marxat a perseguir el drac es fiquen a dins el castell per tafanejar i,  quan es troben de morros amb el Comte, li diuen que són allà per ajudar-lo.  Vaja, que tenen unes galtes ...! Només pensen a menjar, jugar i dormir, tot i que comencen a mosquejar-se quan senten a dir que els faran "pernilets".  I encara més després de tenir una topada amb el drac que gairebé els converteix en porquets rostits!