divendres, 22 d’abril del 2016

120è aniversari de Charlie Rivel Sant Jordi 2016


Us mostrem aquest punt de llibre commemoratiu per celebrar el 120è aniversari del naixement del pallasso cubellenc Josep Andreu Lasserre, més conegut a tot el món com Charlie Rivel.
Com que el nostre titella ja havia sortit anteriorment a la col·lecció de Titelles Guinyol Didó, amb el número 2, aquest cop hem editat aquesta variació sense numerar. 

El dia de Sant Jordi, a les 11:30, titelles Guinyol Didó farà una representació de "El drac i el petit Jordi" a la plaça del Castell de Cubelles.  El nostre titella Charlie Rivel presentarà la funció i, en acabar, repartirà el punt de llibre als infants assistents fins a acabar les existències.  







La Diada de Sant Jordi d'enguany, Cubelles commemorarà el 120è aniversari del naixement del seu fill il·lustre Josep Andreu Laserre, Charlie Rivel. El pallasso català més universal serà recordat a la seva vila natal amb un ampli programa d’actes que compta amb la col·laboració d’entitats de fora del municipi que han volgut sumar-se a la celebració com Fem+Chapeau de Sant Pere de Ribes o l’escola de circ Saltimbanqui i Titelles Guinyol Didó de Vilanova i la Geltrú.

                                              
Aquí teniu el programa d'actes:


Publicació Al DV DIGITAL (Diari de Vilanova) del 22 d'abril de 2016

DV DIGITAL 
CUBELLES / VILANOVA I LA GELTRÚ

Guinyol Didó en els 120 anys de Charlie Rivel
 Els titellaires també seran diumenge a la plaça Ricart de Vilanova
Guinyol Didó 88 participa de la commemoració dels 120 anys del naixement de Charlie Rivel que demà, diada de Sant Jordi, celebra la vila de Cubelles. La companyia del vilanoví Ramon Sánchez hi farà la funció El drac i el petit Jordi a dos quarts de dotze del migdia, a la plaça del Castell. La representació serà presentada per la titella de Charlie Rivel que Guinyol Didó 88 va incorporar ja fa anys a la seva maleta de titelles de guant. L'endemà, dia 24, presentarà la comèdia L'espavilat a la plaça d'Enric C. Ricart, a Vilanova i la Geltrú, en un acte organitzat per l'AV de Can Marqués, a les sis de la tarda.

Guinyol Didó 88 va rebre, diumenge passat, dia 17, un reconeixement als 60 anys de trajectòria en el món dels titelles a la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès, el MITMO, en un acte presidit per l'alcalde d'aquella població, Josep Monràs Galindo. El vilanoví agraeix aquest reconeixement institucional amb un festival amb el qual, possiblement, estrenyerà la col·laboració en l'edició de 2017. També va ser el dia 10 d'abril, al Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, en la data de l'aniversari d'Ezequiel Vigués, Didó, amb qui es va endinsar en el món dels titelles i que ara hauria complert els 136 anys.

En aquest mateix marc de celebració de la llarga trajectòria, Ramon Sánchez anuncia una actuació al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, la recaptació de la qual vol donar a les obres de la parròquia de la Immaculada Concepció.