dissabte, 30 d’abril del 2016

45.-"Tonet" Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó"














Ja tenim el núm. 45.- "Tonet"  de la  col·lecció de punts de llibre "Titelles Guinyol didó".


Si esteu interessats us podeu posar amb contacte en Ramon Sánchez a:                                 info@titellesguinyoldido.com  


45. Tonet
Us presentem el Tonet, un dels protagonistes de les comèdies "El botí de Martinet" i "La nit de Nadal".  Aquest titella es va construir en fusta massissa l'any 1988, seguint un disseny del Ramon Sánchez i és un dels preferits pels infants.

Amb aquesta cara i aquests cabells, els seus papers corresponen al noi entremaliat, al pillo molt llest que sempre enreda els altres.  Justament per la seva cara de “gamberret”,  va ser escollit per a la filmació d'un espot publicitari que es podrà veure a les xarxes locals i que anuncia el 19è Festival de Titelles Romà Martí de Caldes de Montbui, on participarem el 22 de maig.

Noticia:
Ramon Sánchez convidat a la desena edició de la mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès, se li va lliurar el “Mollet d’honor” per la seva trajectòria de 60 anys en el món dels titelles.

Moltes felicitats Ramon per el reconeixement i esperem que aquest any n'hagi més! 
El passat diumenge  vaig tindrà el plaer de poder veure l'espectacle de titelles que vau fer a la plaça Ricart i en va agradar molt...vaig tornar a la meva infantessa quant anava a veure el guinyol que feia el Didó. 
Moltes gràcies!!

L'alcalde de Mollet, Sr. Josep Monràs, va lliurar "el mollet d'honor”
 a Ramón Sánchez, en presència de Jordi Monserdà,
(reconegut titellaire i director artístic de la Mostra)
"el mollet d'honor"

Els titellaires de Guinyol didó 88, abans de la funció de guinyol L'espavilat
a la plaça Ricart de Vilanova