dissabte, 26 d’agost del 2017

GUINOVART. TRENCANT ELS LÍMITS


Exposició temporal “Guinovart. Trencant els límits” fins el 17 de setembre de 2017  a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú.

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer acull una mostra sobre el pintor Josep Guinovart, fruit de la col·laboració amb la Fundació Espai Guinovart d’Agramunt. L’exposició s’emmarca en la commemoració del desè aniversari de la mort de Josep Guinovart, que ens deixà el desembre de l’any 2007. Durant tot el 2017 i el 2018 seran moltes les institucions, entitats i sales que desplegaran aquest aniversari homenatjant a un dels artistes catalans més rellevants de la segona meitat del segle XX.

Mitjançant la seva obra, Josep Guinovart va buscar traspassar els límits, deslligar-se dels academicismes i crear el seu propi llenguatge. Els ocres de la terra i els blaus de l'oceà es troben en aquesta mostra temporal a Vilanova i la Geltrú, ciutat lligada a Josep Guinovart a través de les col·leccions de Biblioteca Museu Víctor Balaguer i de la seva intervenció a la Torre Blava.

Informació del Museu Biblioteca Víctor Balaguer


Quatre punts de llibre amb motiu de l'exposició