diumenge, 29 d’octubre del 2023

Magnífica exposició de punts de llibre a la Penya Filatèlica de VNG

El dissabte passat a la Penya Filatèlica de Vilanova i la Geltrú es va inaugurar l'exposició col·lectiva de punts de llibre. 
Una magnífica exposició que participen 17 col·leccionistes locals i forans amb diferents temàtiques i també els 54  punts de llibre que ha editat la Penya Filatèlica.
Va obrir l'acte el president de la societat Josep Ferrer donant la benvinguda i seguidament passant la paraula a la regidora de Cultura Teresa Llorens, acabada la presentació l'amic Domènec Martínez col·leccionista i estudiós dels punts de llibre ens va fer una xerrada des dels inicis dels punts de llibre fins el descobriment de la impremta, va ser una dissertació molt interessant que va agradar molt. 

Xavier Capdet Soler ha coordinat l'Exposició. 

Han col·laborat amb la mostra els col·leccionistes:
Maria Lluïsa Berdún Ortiz, Rafael Borràs Barberà, M.Victòria Canyelles Pastó, Montserrat Casaponsa Homs, Virtut Castro Cañaveras, Lluïsa Fargas Contreras, Josep Ll. Ferrer Gutierrez, Joan Ramon Gálvez Marigot, Josep M. Gilabert Rovira, Mercedes Jiménez Mera, Teresa Mariné Cabrisses, Domènech Martínez Muñoz, Antonia Montané Montaña, Aleix Salvó Ribero, Jaume Sendra Oller, Maria Carme Segarra Mas i Enric Valls Jover.

L'Exposició es pot visitar  fins el 19 de novembre de 2023
dimecres i dissabtes de 18 a 20 h
diumenges d'11 a 13 h.
Carrer Albert Virella i Bloda, 15

Molt agraït en col·laborar amb aquesta exposició que l'amic Gálvez en va animar a presentar, el tema  que he presentat ha estat Austràlia una gran col·lecció per mi sentimental ja que em va portar la meva filla Judit (E.P.D.) del viatge de noces, també hi han alguns punts de llibre de Vietnam, Nepal i Tailàndia






Díptic de l'exposició

Punt de llibre de l'exposició





1 comentari:

Mondopunts ha dit...

Gracies amic va ser tot un plaer trobar nos.