dijous, 5 de maig del 2011

11.- Sant Jordi 2011.- Col·lecció de punts de llibre de Sant Jordi i de les Fires de Sant Narcís editats, per la Carnisseria Alemany de Girona.

revers nº6 - nº6 nº5
nº4 nº3 nº2
nº1
nº6 SANT JORDI 11 de V. Huedo.
nº5 FIRES 10 de Bosch Martí.
Nº4 SANT JORDI 10 de Barraca.
nº3 FIRES 09 de Josep Perpiñà.
nº2 SANT JORDI 09 de Montserrat Costa.
nº1 FIRES 08 de Quim Corominas.

9 comentaris:

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Maite de Girona, per aquesta col·lecció tan maca de punts de llibre.
Una abraçada.
Jaume.

Anònim ha dit...

És una llàstima que ja no se'n farà cap més. Espero que s'ho repensin.
Mondopunt

Senyal de plana ha dit...

Esperem que s'ho repensin, és una bona col·lecció.
jaume.

Anònim ha dit...

hola

Anònim ha dit...

Salutacions a tothom i gràcies per estimar aquesta col.lecció de punts. Havíem posat el final de la sèrie en el 6è punt, el d'en V. Huedo(editat el passat St. Jordi 11), però degut a les diverses mostres de reconeixement no descartem continuar pel pròxim St. Jordi 12.
Fins aviat.
Carnisseria Alemany.

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Carnisseria Alemany per el comentari i també per aquesta col•lecció tan maca que haveu editat aquests anys passats i com dieu esperem que continueu la col•lecció, us esperem per Sant Jordi 2012.
Salutacions i agraït.
Jaume Sendra

Anònim ha dit...

Salutacions a tothom.
Escric aquest missatge per anunciar que la col·lecció de punts de llibre continua. Es tracte d'un gran artista plàstic gironí, com també ho són la resta d'autors dels punts anteriors. El seu nom és Gonçal Tabuenca i viu a Porqueres. Com és de costum, aquest setè punt sortirà per aquest Sant Jordi.

Espero que us agradi!

Carnisseria Alemany

Anònim ha dit...

Salutacions,
Us informem que per Sant Jordi presentem el 7è punt de llibre. És de'n Tabuenca i segueix el patró dels punts anteriors. L'entrega es farà la setmana de Sant Jordi a la Carnisseria Alemany del mercat municipal de Girona.
Bon Sant Jordi a tothom.

Carnisseria Alemany

Anònim ha dit...

Salutacions a tothom!
Quan la col.lecció es va acabar,, estavem en el punt de la 1/2 dotzena, després d'aquesta etapa només vam estar unes fires sense entrega, mentrestant vam rebra diversos misatges de reconeixament que nosaltres vam traduïr il.lusionats.Fruit d'això ens vam animar tots plegats i el seguent St.Jordi vam treure el 7è punt, així vam encetar una prorroga que finalitzarà amb un 2on bis que s'entregarà per aquestes fires.Aquest es EL MOTIU D'AQUEST COMUNICAT EL 8è PUNT EL PUNT 6+2 que posarà punt i final a una rica col.lecció d'artistes gironins.
Comuniquem que aquest últim punt és d'un artista genial, comm també ho és el que va encetar la col.lecció en Quim Corominas de Girona i la resta d'artistes.
El nom d'aquest darrer artista abstracte és Jordi Gispert, és de Salt i viu a Garriguella.
Gràcies a tothom.
Bones fires 2012 bona col.lecció!
Carnisseria Alemany de Girona