dimecres, 30 de novembre del 2011

UNA EXPERIÈNCIA NOVA A LA RÀDIO SOBRE EL BLOC I La COL•LECCIÓ DE PUNTS DE LLIBRE.

Agraeixo a Daniel García Peris de Penedesfera, i a la Carla Sanmartín, conductora del programa Penedès Gamma Extra de ràdio Vilafranca, per convidar-me a l'entrevista sobre el bloc Senyal de Plana i el col·leccionisme de Punts de llibre.

Senyal de Plana és el bloc protagonista de la Penedesfera dins d’una nova entrega de la col.laboració amb Ràdio Vilafranca, al programa magazine del matíPenedès Gamma Extra.

Penedesfera

En Jaume Sendra és autor de Senyal de Plana. Gràcies a la seva afició a col.leccionar punts de llibre es fa ressò al bloc de l’activitat cultural a Vilanova i la Geltrú, però també d’arreu del món, sempre que s’hagi publicat una nova edició d’aquest complement literari. A continuació teniu la conversa on ens parla dels seus objectius i la seva activitat a la xarxa.

I aquests són els enllaços que ens recomana, amb la descripció literal que m’ha facilitat per a què aneu ben guiats:

  • Mondopunts, “Tot sobre els punts de llibre de Montserrat Casaponsa i Domènec Martinez, de Salt (Girona)”
  • Espai de Galionar, “Poemes i narracions de Montserrat Marcer, una vilanovina que viu a Vilafranca”
  • Des del meu punt de vista, “Blog on l’Eli posa les coses que veu, que sent, que escolta, i el que pensa… i com no tot relacionat amb els punts de llibre, El bloc és de Eli Ramirez de Lloret de Mar i que viu a Barcelona”
  • El bloc de Bienve Moya, els meus treballs, “La Festa i la cultura popular… llegendes i historia de Catalunya, explicades per el vilanoví Bienve Moya”
  • Catalunya poble a poble, ““Catalunya poble a poble”, “Ponts medievals de Catalunya”, “Embassaments de tot Catalunya”, “Ajuntaments de Catalunya” i “Capitals de província”, aquests blocs són un gran treball de camp del vilanoví Francesc Llorach”
  • Biblioteca Armand Cardona i Biblioteca Joan Oliva, “També segueixo els blocs de les biblioteques vilanovines que són molt interessants per la diversitat de temes que toquen”

2 comentaris:

Galionar ha dit...

Ja t'ho vaig dir privadament, Jaume, però torno a dir-t'ho ara: felicitats pel programa, pel protagonisme que gràcies a tu han tingut els punts de llibre i per haver-ho fet tan bé. Ah, i també per haver esmentat el meu blog, ja que tot i viure a Vilafranca, ben poca gent d'aquí el coneix.
Ànims i endavant amb l'espai i la col·lecció tan apassionant de punts de llibre.
Una abraçada.

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Montserrat, per el teu comentari i endavant amb el teu bloc que tens mols seguidors i amb molts comentaris.
Una abraçada.