dissabte, 21 d’abril del 2012

5.-Sant Jordi 2012. EL COMERÇ DE SEMPRE (col.lecció de punts de llibre) “Viu Comerç” Vilanova i la Geltrú.


Punt de llibre nº4.- Fira Plaça de la Vila (Finals anys 60) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La clàssica fira dels anys 60 quan era agropecuària, industrial i comercial, podem veure un gran  ou al costat del Ventosa  i també el estant de les motos BULTACO, moltes de les peces d’aquestes famosos motos es fabricaven a Vilanova.

Punt de llibre núm. 5.- Ferreteria Albà (1965) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Horro. La Ferreteria Albà, estaba ubicada a la Rambla Principal cantonada Francesc Macià, i podem veure el Sr, Arias que era l’encarregat, el Raül i el Jaume que eren els dependents, entre altres.


Punt de llibre núm. 6.- Carrer Caputxins (1973) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons Mas. Una bona perspectiva del que era i és el carrer més comercial de Vilanova i on encara continuen alguns comerços d’abans.




“Viu Comerç” nou logotip del comerç a Vilanova, continua amb la col·lecció que va iniciar l’any passat sota el  nom anterior “Tot Centre” amb tres nous punts de llibre de la Col·lecció “El Comerç de Sempre”. Ja sabeu col·leccionistes si voleu continuar la col·lecció teniu que passejar per els comerços vilanovins associats a “Viu Comerç” que estan indicats en aquest cartell en el que hi ha una distinció del punt que té cada comerç amb la frase demana-ho aquí!.

 Felicitats per continuar amb aquesta iniciativa i també per el premi que es va donar la Generalitat de Catalunya a la millor iniciativa comercial col·lectiva.

4 comentaris:

María Rosa ha dit...

Son muy bonitos. Enhorabuena.
Saludos,
María Rosa

Senyal de plana ha dit...

Te guardo una coleción.
Saludos.
Jaume.

Anònim ha dit...

Hola Jaume,
Son muy bonitos, voy a intentar acercarme este fin de Semana a Vilanova y recorrer lo poco que conozco de tu ciudad y a ver si consigo alguno de estos marcapáginas, tengo el 1 y el 2.
Saludos,
Carlos Vidal

Senyal de plana ha dit...

Hola Carlos si te hace falta el 3 lo tengo repe.
saludos.