dimarts, 16 d’octubre del 2012

Conte va! va de contes!

Fa quatre mesos que la Judit no està amb nosaltres i la seva energia que sempre havia tingut en fer coses per els infants, ens ha deixat un bon llegat que comença ha tenir fruit. Tota una colla de gent està treballant per que això sigui una realitat. Se ha creat L’Associació pel Foment de la Literatura infantil Judit Sendra Garcia, també se ha creat el 1er Concurs “Conte va! Va de contes” per els nens i nenes de Vilanova i la Geltrú, podeu veure el díptic amb les bases del concurs al final de l’escrit. S’està preparant una Fira de contes i altres activitats relacionades en el món infantil per el dissabte 11 de maig de 2013. Tot això és un començament que anem tirant endavant.
També volia fer menció  i agrair a tota la gent que han donat el seu suport i la seva firma per la proposta que han fet uns amics de la Judit i unes associacions vilanovines, per via facebook  amb el esdeveniment: “La proposta perquè la Sala de lectura infantil de la biblioteca Joan Oliva dugui el nom de la Judit Sendra Garcia” 

díptic de les bases del concurs.

5 comentaris:

Galionar ha dit...

Jaume, quina iniciativa tan maca, la de tota la gent que va conéixer i estimar la teva filla Judit! Recolzaré la petició del canvi de nom de la Sala de lectura infantil, i intentaré donar a conèixer el concurs de contes dins de les meves possibilitats, enllaçant aquest post al facebook. També l'associació del Foment em sembla magnífica.
Quatre mesos ja... Dins de la vostra pena, imagino que ha de ser molt gratificant comprovar com en va ser d'estimada, la vostra filla.
Una forta abraçada, ànims i molt d'èxit en totes les iniciatives!

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Montserrat per el teu comentari! sempre ens omple molt les teves paraules de suport i principalment en els moments que ens feia més falta.
Una forta abraçada.

Eli Ramirez ha dit...

Una iniciativa fantàstica..
Una forta abraçada!.

Anònim ha dit...

Hola Jaume,

yo tambien creo que es una iniciativa muy bonita para que asi todos sigamos recordando a la Judit y a todo lo que ella hizo.

Muchos saludos y un abrazo,

Carlos Vidal

Anònim ha dit...

Jaume, els de Lleida estarem també el 11 de maig per gaudir d'aquesta festa de la literatura.
Molts petons