dimarts, 20 de novembre del 2012

Per la Judit, la fada amb cor de follet i més valenta que un pirata. Els Ginjolers

Cinc anys de Ginjolers, Moltes felicitats!. El dissabte 17 de novembre, a les 12 h, a la Biblioteca Cardona Torrandell, es va presentar el conte núm. 14  de la col·lecció Ginjoler. "La màgia dels colors", amb text de Ricardo Alcántara  i les il·lustracions del vilanoví Sebastià Serra. Un conte de la col·lecció El Ginjoler, la col·lecció  per nens i nenes, en català i en llengua de signes catalana. El conte té una dedicació molt especial “Per la Judit, la fada amb cor de follet i més valenta que un pirata”, de l’equip Els Ginjolers. Moltes  gràcies a tot l’equip els Ginjolers i a Ricardo Alcántara, Sebastià Serra i el Cep i la Nansa edicions i la seva sempre activa representant Cesca Mestres. 
Seguidament a la presentació del conte la Susana Peix i la representant de la cooperativa Atenció a les Persones Sordes i Sordcegues, APSO van explicar el conte i es va passar el DVD.


Cinc anys de Ginjolers... Felicitats i sempre endavant!
Susana Peix i la representant de l'APSO explicant el conte.
Ricardo Alcántara i Sebastià Serra, dedicant el conte.

2 comentaris:

Galionar ha dit...

Quin homenatge tan bell a la Judit! En ella, en la teva estimada filla, es fa evident allò que les persones que han sabut repartir amor restaran per sempre més entre nosaltres. Molta gent l'estima i la seva empremta mai no s'esborrarà.
Una forta abraçada, Jaume.

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Montserrat per les teves paraules.És veritat la Judit es va fer estimar molt per tothom!
Una forta abraçada.
Jaume.