dijous, 18 d’abril del 2013

4.-Sant Jordi 2013. EL COMERÇ DE SEMPRE (la col·lecció de punts de llibre continua) “Viu Comerç” Vilanova i la Geltrú.

Punt de llibre núm. 7.- Plaça dels Cotxes (juny de 1956) Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal. El començament del carrer hi ha la Tintoreria Levy, avui és l'Òptica Holandesa, la Casa de les Columnes trencades i la Casa Solé (fa uns mesos que ha tancat).  










Punt de llibre núm. 8- Plaça  de les Cols (juny de 1956) Arxiu Comarcal del Garraf. Fons fotogràfic Municipal.  Edifici del Foment Vilanoví i la botiga de queviures “LA CATALANA” ja fa molts anys que va tancar.  















Punt de llibre núm. 9- Plaça  dels Carros (31 de gener de 1971) Arxiu Comarcal del Garraf, Fons fotogràfic Municipal.  La Font modernista de la Plaça dels Carros i les Galerías Olaria (avui amb el nom INTERSPORT OLARIA).













Els punts de llibre els podeu trobar en els comerços que portin el distintiu "VIU COMERÇ", cada comerç té indicat el punt de llibre que  obsequia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Preciosos, esperem dels amics Vilanovins poder aconseguir-los i continuar amb la série. Feliciteu desde Girona a l'Agrupació de Comerç per la iniciativa i la bellesa dels punts.

Montse i Domènec