dijous, 17 de juliol del 2014

Un record per Nuevalos 2004...i han passat 10 anys!

M'ha vingut a les mans aquesta foto d'un bon grup de col·leccionistes de la desaperescuda associació "Punto y Seguido" celebrant el 5é aniversari a Nuevalos i de la visita al Monestir de Pedra. He començat a buscar punts, fotos i informació d'aquella magnifica trobada i us la passo per que tingueu un record d'aquells dies 8 i 9 de maig del 2004. Han passat 10 anys d'aquesta foto!.

Punt de llibre de la trobada de Sebastià Torrell i de Luisa i Arnaldo
Punt de llibre de la trobada de Carmen i Jordi

El punt de llibre personalitzat de la festa amb barrets, obsequi de Sebastià Torrell 
Semblà una timba de cartes... dons no és un intercanvi de regals i punts a la nit dels barrets, al hotel Las Truchas de Nuevalos.

Visita al Monestir de Pedra

La revista PARENTESIS de Punto Y Seguido informant del 5è aniversari... ara ho fem tot per Internet.

2 comentaris:

mondopunt ha dit...

Ostres les vegades que he recordat la trobada !
Ens ho varem passar molt be, tambe recordo la xerrada que ens va donar l'Araldo sobre les marques que es troben als punts de llibre de plata. I com no la sorpresa que li va donar en Domènec a l'Arnaldo regalant-li un punt de llibre de plata que havia dissenyat ell quan era
jove i que no en tenia cap ja que per aquells temps encara no els col.leccionava.... També recordo la sort que va tenir en J.Ramon que li va tocar una col.leccio de punts que va fer que la seva augmentes considera blement. Bé, a la foto hi veig en Carlos de Granada, malauradament ens va deixar fa uns anys... Bons records. Montse

Senyal de plana ha dit...

Jo també he recordat molt aquesta trobada i per axó que he fet aquest record. Amb recordo molt la xerrada de l'Arnaldo i la del Domènech,I com no la sort del Joan Ramon que li va tocar la col·lecció,també la nit dels barrets i dels intercanvis de regals... i també trobem a faltar al Carlos de Granada que ens va deixar.
Passant els anys i encara de tant en tant ens veiem amb les trobades.
Moltes gràcies Montse per aquest comentari.
Una forta abraçada per tu i en Domènech!