diumenge, 24 de maig del 2015

20.- "Guinyol" Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó" (aquest "post" s'ha modificat)

Ha sortit el punt de llibre  núm 20.-  La titella "Guinyol" de la col·lecció de punts de llibre "Titelles Guinyol didó".  El mestre titellaire Ramon Sánchez Martí, deixeble del gran titellaire Ezequiel Vigués (didó)  vol donar a conèixer la  col·lecció de titelles amb punts de llibre. 
Perdoneu però aquest punt de llibre no és el últim de la col·lecció i la col·lecció continua amb molt més punts de llibre de titelles!!!
20 Titella Guinyol.- És el protagonista per excel·lència de la majoria d'obres que representem, com ara "El Botí de Martinet", "L'Espavilat", "L'ogre", "El Fantasma del Castell", "La Nit de Nadal", "Els Balls Populars", "El pot de llet".  És el vailet bo i espavilat, especialista en enxampar pispes i gent de mal viure, el valent que sempre està a punt per a socórrer els necessitats.
Personatge molt estimat pels nens i les nenes, que es diverteixen tant com el Ramon en la batalla de garrotades que lliura amb el dimoni abans d'enviar-lo cap a l'infern.
L'Ezequiel Vigués "Didó" el va importar de França, on va néixer fa més de 200 anys de la mà de Laurent Mourguet, i el feia aparèixer en la majoria de les seves comèdies a partir de 1930.

Si esteu interessats us podeu posar amb contacte amb Ramon Sánchez a:  info@titellesguinyoldido.com  tlfno. 938153889