diumenge, 27 de març del 2016

L'Amiga Genial un punt de llibre amb índex dels personatges de la novel·la


L’amiga genial segueix les dues protagonistes –la Lila i la Lenù– durant la infantesa i l’adolescència en un barri miserable de Nàpols, entre una multitud de personatges que les acompanya. L’autora sap aprofundir com ningú en la complexa naturalesa de l’amistat entre dues nenes, dues noies, dues dones, seguint pas a pas el seu creixement individual, la manera com s’influeixen l’una a l’altra i els sentiments bons i dolents que alimenten durant anys una relació intensa i autèntica...

Elena Ferrante és l’escriptora sense cara. La seva figura està envoltada del secret més absolut. L’únic que se’n sap és que va néixer a Nàpols, però hi ha qui fins i tot afirma que qui s’amaga sota aquest pseudònim és un home. L’amiga genial és el primer volum d’un quartet exquisidament escrit i que dibuixa un retrat sentimental de l’experiència femenina, la rivalitat i l’amistat com no s’havia vist mai abans en la literatura. Un fenomen mundial.


Acabo de llegir la novel·la i he trobat molt curiós, que el punt de llibre porti l'índex dels personatges que surten a la novel·la i m'ha anat bé per seguir els personatges. Una bona idea de l'editorial La Campana.

2 comentaris:

Charo ha dit...

A mi también me gustó el libro, mañana empezaré el segundo.
El índice de personajes que tiene el libro es muy útil y me parece muy original que lo te tenga también el marcapáginas.
Saludos,
Charo.

Senyal de plana ha dit...

Gracias Charo por el comentario
Saludos
jaume