dilluns, 13 de juny del 2016

48.-"Gràcies Antoni Virgili" Col·lecció de punts de llibre de Titelles Guinyol Didó


48. Gràcies Antoni Virgili
Amb aquest punt de llibre, volem expressar el nostre agraïment a la persona que ara fa dos anys va estar “insistint” perquè es fes aquesta col·lecció i que, malauradament, ens va deixar fa poc:  l'Antoni Virgili.
Jo vaig ser força reticent al principi, no m'acabava de decidir.  Gràcies a ell, però, s'estan coneixent els titelles que treballen a les nostres obres de teatre.  Això és un gran orgull per a mi i, pel que veig en la resposta dels col·leccionistes, sembla que és un èxit, demostrant que ell tenia raó.
L'Antoni sempre m'havia demanat una foto davant del teatret.  Doncs gràcies al Jaume Sendra, aquí la tens, amic, saludant després de la funció que vam fer al Teatre Principal el 29 de maig de 2016.   Aquell dia ens havies d'acompanyar a celebrar els meus 60 anys en el món dels titelles, però vam fer tard.   Sortir a actuar amb el cor encongit és dur; malgrat tot, com deia el gran actor Michel Simon, l'espectacle continue!  Des d'allà on siguis, espero que la puguis veure. 
Si esteu interessats us podeu posar amb contacte en Ramon Sánchez a:                info@titellesguinyoldido.com
tlfno. 938153889
http://www.titellesguinyoldido.com

Senyal de Plana, també vol agrair a l'Antoni Virgili el seu encoratjament perquè es publiqués la col·lecció Titelles Didó en aquest bloc!!
Jaume Sendra

2 comentaris:

irati ha dit...

Una bona iniciativa aquest punt del Antonio Virgili. Ara i per sempre estarà junt a la col·lecció que ell tant va desitjar que es fes.
Una abraçada
IRATI

Senyal de plana ha dit...

Moltes Gràcies per el comentari irati!