diumenge, 23 de juliol del 2017

Personatges de conte que entren a l'Hospital!


Us recomano l'article de la Trinitat Gilbert del suplement Criatures del diari ara del dissabte 22 de juliol "Personatges de conte que entren a l'hospital" 

Un article i entrevista que ens va fer amb motiu del projecte que vam dur a terme per decorar la sala de la planta de Pediatria i Maternal de l'Hospital Sant Camil per millorar el benestar de les criatures hospitalitzades, tot va començar quan una mare que tenia la seva hospitalitzada ens va donar l'idea i la nostre associació pel foment de la literatura infantil Judit Sendra Garcia la vam dur a terme amb la col·laboració de l'Hospital Sant Camil i dels tretze il·lustradors que van pintar i cedir les seves obres. Les obres és van pintar en directe el dia  13 de maig de 2017, amb el marc de la 5a Fira Conte va! Va de contes.
Els il·lustradors que han participat:
Anna Mongay, Bernat Muntés, Dani Jiménez, Joan Turu, Juli ilustrador, Lluís Farré, Mercè Canals, Ricard Aranda, Roger Zanni, Romina Martí, Sandra de la Prada, Sebastià Serra i Stefanie Pfeil.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible!!.

L'Enllaç ha on hi ha la noticia digital:

LES OBRES DE LA "GALERIA DE LA FANTASIA" DE LA SALA D'ESPERA DE LA PLANTA MATERNOINFANTIL I PEDIATRIA DE L'HOSPITAL RESIDÈNCIA SANT CAMIL


Lluís Farré - Joan Turu -  Juli ilustrador
Sandra de la Prada - Anna Montgay - Mercè Canals -
Dani Jiménez - Bernat Muntés
Sebastià Serra  - Roger Zanni - Ricard Aranda

Romina Martí
Stefanie Pfeil

muntatge de les obres

2 comentaris:

mondopunt ha dit...

Enhorabona, una iniciativa fantástica !!!! Els dibuixos una marevella !!!

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies estem orgullosos de com a quedat el projecte!!...uns il·lustradors genials!