divendres, 26 de gener del 2018

CARMEN de Prosper Mérimée il·lustracions de Benjamin Lacombe editorial Edelvives



Les magnífiques il·lustracions de l'internacionalment reconegut Benjamin Lacombe doten de vida a una poderosa Carme, fascinant i perillosa, que teixeix les xarxes de la seva infaust destí. 

Un llibre magnífic  i amb unes il·lustracions fantàstiques i un punt de llibre molt maco.



El 1845, el francès Prosper Mérimée va escriure aquesta novel·la romàntica en què es retrata la seva visió de l'Espanya de l'època, costumista i exòtica. S'hi relaten els amors tràgics i passionals d'una cigarrera gitana, un bandoler i un torero. La fama de Carmen, la seva protagonista femenina, es faria universal gràcies a l'òpera de Georges Bizet, i es convertiria en tot un mite de la dona fatal, lliure i seductora, capaç d'arrossegar a la perdició als que l'envolten ...



Benjamin Lacombe va ser l'il·lustrador convidat a Mon Llibre l'any 2013

4 comentaris:

mondopunt ha dit...

Hi ha llibres que només mirant les ilustracións veus que son una joia. No m'imaginava al il·lustrador tant jove.
Preciós el vídeo de presentació
Montse

Justa ha dit...

Para mí uno de los mps más bonitos editados por las editoriales en los últimos meses. Fácil, con las ilustraciones tan bonitas que tiene el libro; pero el reverso y el cartón también cuentan; y la editorial Edelvives no ha perdido en ello calidad.

Un abrazo.

Senyal de plana ha dit...

Doncs si Montse aquest llibre és una joia i només li falta la música.
M'agrada molt les il·lustracions de Benjamin Lacombe i vaig tindre la sort de veure en Món Llibre 2013 on hi vaig estar junts amb les meves filles.
Una forta abraçada
jaume

Senyal de plana ha dit...

Tienes razón Justa es uno de los mps más bonito de los ultimos meses i el libro una joya i esta editorial se lo curra mucho, tambien tengo de la misma editorial Princesas y Frida que tambien es el mismo ilustrador, un 10 por Edelvives.

Un fuerte abrazo

jaume