dilluns, 2 d’octubre del 2017

en suport a la democràcia i en rebuig a la violència!...uns vídeos amb molta pau!

cercavila dels grallers, sacaires i flabiolaires  abans 
d'obrir els col·legis 

unes notes del cant dels segadors a la Biblioteca
Joan Oliva

4 comentaris:

mondopunt ha dit...

Hola amics, avui encara estem tristos i estorats del què va passar diumenge. Havia d'esser un día alegre, de joia, un dia festiu tal i com es reflexa en el vostre primer vídeo i... tot i que alguns ja ens imaginàvem que els "grisos i verds" no veníen pas a menjar pa amb tomata i pernil, no ens hauríem imaginat mai que dexeisin anar la ràbia i la força violenta amb tanta brutalitat. Si ja sé que venien a complir ordres dels jutges però, qui els mana ? el senyor (si es pot dir així) Mariano Rajoy que per cert quan li van tocar el crostó desde varis punts d'Europa (sobretot des d'Alemanya) va fer que cessesin les càrregues policials. Tot plegat una vergonya per tots aquests que diuen ser espanyols i que creuen en la democràcia que imparteix aquest personatge.
Avui fa pena sortir al carrer, tot està aturat, malgrat que hi ha gent que per diverses circumstàncies no pot aturar-se, els respectem però també els hi diem que presionin per què això no torni a passar.
Tingueu un bon dia, un dia de pau, un dia de solidaritat envers totes les persones que varen rebre diumenge i sobre tot per a tots els que creiem amb la democràcia i la llibertat.
Montse

Senyal de plana ha dit...

Moltes gràcies Montse per el comentari!

Tants sols que no hi hagi violència ni mentires i que vegin la realitat...nosaltres som gent de pau!

Una forta abraçada!

jaume

roser ha dit...

Continuarem sent gent de Pau, però amb memòria i quan la nostra ens falli, hi haurà la memòria de milers de nens i nenes catalans que van veure amb els seus propis ulls com la piolincia espanyola i la guàrdia incivil van destrossar les seves escoles i van pegar als seus avis

Senyal de plana ha dit...

tens raó Roser la memòria no s'oblida!